Nieuws

Draaiorgel "De Drie Kruiken"

Leo en Liane de Keijzer komen zaterdag 23 maart met hun draaiorgel "De drie kruiken" onze gasten muzikaal vermaken.
Het geld dat ze hiermee ophalen komt ten goede aan onze stichting.  Leo en Liane zijn tussen 10.30 tot 16.00 uur aanwezig en zorgen voor hollandse gezelligheid op ons terrein.

 

Kaartverkoop gestart!

Kaarten voor de feestavonden zijn te koop bij:

Oud-Alblas: Dorpshuis de Beemd, familie Kuzee (De Boomgaard 5) en Hans den Ouden (Noordzijde 48)

Alblasserdam: Landvast

Streefkerk: Autobedrijf Piet de Jong

Groot-Ammers: Bakkerij Van der Grijn

Brandwijk/Molenaarsgraaf: Boerenklaas

Wijngaarden: Astrid Vink

Kaarten zijn ook online te bestellen via onze website: www.hansdenoudenmarathon.nl (toeslag administratie-/verzendkosten 1,50 per kaartje)

 

 

Zaterdag 16 t/m zaterdag 23 maart 2019 de allerlaatste muziekmarathon!

Lees onderstaand artikel, van 21 t/m 23 maart 2019 zal de allerlaatste muziekmarathon gehouden worden t.b.v. KWF in Oud-Alblas.

https://www.hetkontakt.nl/regio/alblasserwaard/algemeen/134448/laatste-hans-den-ouden-muziekmarathon-in-2019-in-oud-alblas

 

 

Uitreiking cheque aan KWF Kankerbestrijding

 

Vrijdagavond 7 juli 2017 vond de overhandiging van de cheque plaats aan Udo Wiersma van KWF Kankerbestrijding; de uiteindelijke opbrengst is maar liefst 88.318,17 geworden!!

 

Navigate North 2017

Arnold Tuijtel en Pleun Rietveld hebben als team Alblasserwaard meegedaan aan de Navigate North 2017; kijk voor meer info op de speciale pagina.

 

Koop nu loten en win deze mooie Toyota Aygo of één van de vele andere mooie prijzen!!

img_20160923_095401

 

't Rondje van Alblas

Voor de sportievelingen organiseren we op zaterdag 25 maart 2017 weer een wandel- en hardloopevenement door ons mooie "Alblas", schrijf deze datum ook alvast in uw agenda.

Grote Piratenshow Van Hoorne Entertainment

Op zaterdagmiddag 25 maart 2017 komt de grote Piratenshow naar Oud-Alblas! Welk kind droomt er nou niet van om een echte piraat te zijn? Tijdens een spannend avontuur vol muziek en raadsels gaat een muzikaal piratentrio op zoek naar een echte schat. Zal het ze lukken om de plek te vinden of hebben ze hulp nodig van de scheepsmaatjes in de zaal! Een wervelende show uit de "stal" van Van Hoorne Entertainment, geheel gratis aan geboden door Michael van Hoorne.

van-hoorne

Prijzen verloting

collage-2016-09-02-1

Het is ongelofelijk, maar toch echt waar!! Wat zijn we ongelofelijk trots en blij, want in dit vroege stadium (vrijdag 1 september 2016) de loten zijn nog niet eens gedrukt, zijn alle prijzen van de verloting gesponsord. Ook de adverteerders reageren weer massaal positief, we gaan er weer een mooi programmaboekje van maken.

In memoriam Johan Holleman (3-1-2016) en Gerda Seton-Brouwer (10-4-2016)

Johan Holleman fotoIMG_20160412_100059

Al twee keer dit jaar zijn wij geconfronteerd met het overlijden van trouwe vrijwilligers aan de ziekte kanker.

Op 3 januari 2016 overleed Johan Holleman uit Streefkerk op 57-jarige leeftijd en op 10 april 2016 overleed Gerda Seton-Brouwer uit Bleskensgraaf op 70-jarige leeftijd.

Zowel Johan als Gerda waren zeer actief voor onze stichting, zowel in de aanloop naar als tijdens ons evenement.

Wij zijn hen zeer dankbaar voor hun inzet en wensen beide families heel veel sterkte toe!

 

 

Logo_InActieVoor_KWFKankerbestrijding(black)_Staand

Ook wij gaan met de tijd mee, vanaf vandaag hebben wij ook onze eigen actiepagina bij KWF. Mensen kunnen hier eenvoudig doneren, maar ook individuele acties (kinderen die koekjes bakken, verenigingen die geld inzamelen voor onze stichting) kunnen hierop aangemeld worden; de teller houdt de stand bij, erg leuk! Al het geld dat op deze manier binnenkomt komt bij de opbrengst van onze stichting en dus voor KWF!!

Als u hierover vragen heeft neem dan contact op met Corine de Graaf, mail info@hansdenoudenmarathon.nl of bel 06-110000474.

Neem gerust eens een kijkje op onze pagina:

https://acties.kwf.nl/hansdenoudenmuziekmarathon